Плащане и Доставка

Доставка и начин на плащане

                                                                        ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Независимо от стойността на закупената от Вас стока ,чрез електронния ни магазин, Ние поемаме разходите й за доставянето до посочения от Вас адрес или до избран офис на курерската фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма „Ай МЮЗ“ ЕООД.

Обикновеният срок за доставка на поръчки, направени чрез електронния ни магазин е до 4 работни дни, след потвърждение на направената поръчка.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя адрес или до офис на курирерска фирма „Ай МЮЗ“ ЕООД в съответния град.

Доставка на стоки не се извършва в неделя и в официални празници.

 

В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, Ви уведомяваме, че разходите по връщане на стоката са за Ваша сметка.

В случай, че желаете доставката да бъде извършена чрез използване услугите на друга куриерска фирма, то следва да заплатите разходите за доставка на закупените от Вас стоки, незаивисимо от тяхната стойност.

Вие ще заплатите разходите за доставка на поръчки, и когато желаете закупените от Вас стоки да бъдат доставени извън територията на Република България. В този случай, следва да изберете най-удобната за Вас куриерска фирма и да ни уведомите за това на посочените в електронния магазин телефонен номер или електронен адрес.

Всички поръчки се изпращат с опция преглед и тест преди заплащане. Когато направите поръчка на два или повече различни размера /номера/ от един модел обувки, Ви уведомяваме, че разходите по връщането на размера, който не съответства на Вашия, се поема изцяло от Вас.

Плащането на поръчки, направени чрез електронния ни магазин, се извършва чрез наложен платеж, при получаване на поръчката – на куриера или в офис на куриерска фирма, след преглед и тест на стока.