Плащане и Доставка

Какъв е срокът на доставка?

ДОСТАВКАТА Е В СРОК ОТ 24 ДО 48 ЧАСА В РАБОТНИ ДНИ, ВСЯКА ПРАТКА ИЗПРАТЕНА ОТ НАС, ИМА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ !
ДО ОФИС НА ЕКОНТ ОКОЛО 3,60 ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА ОКОЛО 5,80 ЛВ В НАСЕЛЕНИ МЕСТА БЕЗ ОФИС НА ЕКОНТ ОКОЛО 7 ЛВ. КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ НАСЕЛЕНОТО МЯСТО И ТЕГЛОТО НА СЪОТВЕТНАТА ПРАТКА.

Всяка пратка изпратена от нашата фирма има преглед и тест на стоката преди заплащане на стойността, всяка пратка може да бъде заменяна за друга стока от същият сайт или да бъде върната в 14 дневен срок. Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма "ЕКОНТ-ЕКСПРЕС" http://www.econt.com/. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа (В РАБОТНИ ДНИ) в зависимост от населеното място офиси на Еконт - http://www.econt.com/offices/, за всички населени места с офис на Еконт доставката е 24 часа. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Всички направени поръчки в почивни дни и официални празници, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден. За всички артикули,който не са в наличност, може да направите индивидуална заявка за дизайн и размер, тогава артикула ще бъде доставен и изработен по-индивидуална заявка (Ако е възможно това). Възможно е временно изчерпане на даден артикул, той ще бъде наличен след определен период от  време за това, може да направите справка на посочените телефони за контакт.


Продажби на едро и дребно?

Фирма Ай МЮЗ ЕООД предлага целият асортимент в сайта www.MUSE2DESIGN.bg и на едро на преференциални цени. Издаване на фактури по ДДС. Издаване на фактури на едро и дребно зареждане на магазини и складови помещения. Изработване на дрехи по заявки и др.

Как да поръчам?

Поръчката в www.MUSE2DESIGN.bg изисква регистрация, можете да я направите директно през сайта, по телефона, както и на Email: shop@muse2design.bg  За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта. За продажби на едро, моля свържете се с нас на посочените контакти.

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

- ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПО ВЪРНАТИ ПРАТКИ, СЛЕД ПРЕГЛЕД СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ, САМО ПО БАНКОВ ПЪТ.

- ПРАТКИ ВЪРНАТИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ НЕ СЕ ПРИЕМАТ, И СЕ ОТКАЗВАТ СЪГЛАСНО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА САЙТА.

- ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ в 14 ДНЕВЕН СРОК ПО член на ЗЗП. Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното, вие при поръчка сте се съгласили с общите условия на сайта и следва да ги спазвате:

- ТРЯБВА ДА  ПОПЪЛНИТЕ "БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ" след  което ДА ВЪРНЕТЕ И АРТИКУЛА ЗАКУПЕН ОТ ВАС.

- СУМИ ПО ВЪРНАТИ ПОРЪЧКИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ В СРОК ОТ 7 РАБОТНИ ДНИ (ПО ЗАКОН 30 ДНИ ), САМО СРЕЩУ попълнена БЛАНКА С ВЪРНАТ ПРОДУКТ, ЧИЯТО ЦЯЛОСТ И ПРИЛИЧЕН ТЪРГОВСКИ ВИД НЕ Е НАРУШЕН. ВЪЗСТАНОВЯВАТ СЕ СУМИ ПО ПОРЪЧКИ ВЪРНАТИ В 14 ДНЕВЕН СРОК ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА. СУМИ ПО ПОРЪЧКИ, ПРИ КОИТО ТОЗИ СРОК Е ИЗТЕКЪЛ, НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ, КАКТО И ТАКИВА С ЛИПСВАЩИ ПЛАТЕЖНИ ДОКУМЕНТИ.

- Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно, точно е написан размера в сантиметри, моля преди да направите поръчка да се измерите правилно или да погледнете таблицата РАЗМЕРИ.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на една седмица, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог. Може да направите индивидуална заявка за желан от вас продукт или дизайн от него. На посочените Контакти.

С коя куриерска фирма работите?

Сайта www.MUSE2DESIGN.bg работи с куриерска фирма "ЕКОНТ-ЕКСПРЕС" като всеки наш клиент получава 10% отстъпка от куриерската услуга.

Бланка за връщане на артикул от www.MUSE2DESIGN.BG

Моля попълнете тази бланка и ни изпратете върнатия артикул.

Бланка за връщане на стока


ПЛАЩАНЕ
Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина
2.1.1. С „наложен платеж” -  плащане в брой на куриера при доставката, като се добавя 0,1% към стойността на поръчката.
2.1.2. По "банков път" - като начислената стойност се определя от вашия банков план, варира от 0 до 1 лв. на превод.